با لوازم کمی که در آشپزخانه تان دارید یک کاسه شکلاتی دو رنگ درست کرده و با آن از میهمانان تان پذیرایی کنید.


مواد لازم برای درست کردن کاسه شکلاتی دو رنگ :
شکلات سفید و سیاه : مقداری
بادکنک سایز بزرگ : 1 عدد
کاغذ روغنی : یک ورق

طرز تهیه :
ابتدا شکلات سفید و سیاه را به روش بن ماری آب می کنیم. در روش بن ماری شکلات را داخل یک کاسه پیرکس ریخته و کاسه را روی کتری در حال جوش گذاشته و به تدریج شکلات را هم می زنیم تا کاملا آب شده و به یک مایه یک دستی تبدیل شود. البته می توانید شکلات را هم داخل مایکروویو گذاشته و آب کنید.
سپس بادکنک را باد کرده و از انتها آن را درون یک کاسه قرار می دهیم.
با پارچ کوچک به صورت دورانی روی بادکنک اول شکلات سیاه و سپس شکلات سفید را میریزم.
این کار را یکی در میان با شکلات سیاه و سفید انجام می دهیم.
سپس بادکنک را داخل یخچال به مدت 3 الی 4 ساعت می گذاریم تا شکلاتها کاملا سفت شوند.
بادکنک را از یخچال بیرون آورده و روز کاغذ روغنی مقداری شکلات آب شده را به عنوان پایه کاسه میریزیم.سپس بادکنک را برعکس روی شکلات آب شده گذاشته و مجددا درون یخچال می گذاریم.
در انتها بادکنک را با سوزن سوراخ کرده  و داخل کاسه شکلاتی تان را پر از میوه های خوشمزه کنید.

آموزش تصویری درست کردن کاسه شکلاتی دو رنگ - تصویر 1



تهیه و ترجمه : گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
اختصاصی سیمرغ



نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه