طرز تهیه اسنک خرما,اسنک خرما,طرز تهیه اسنک خرما,طرز تهیه میان وعده,نحوه تهیه اسنک خرما,نحوه پخت اسنک خرما,طرز تهیه عصرانه مقوی,میان وعده مقوی,ایران مطلب

اسنک خرما,طرز تهیه اسنک خرما,طرز تهیه میان وعده

مواد لازم


 خرما بدون هسته                  2/1  1 پیمانه معادل  45عدد
 پودر نارگیل                                                  4/3 پیمانه
 کنجد                                                         3/1 پیمانه
 کره                                             2/1  1  تا 2 غذاخوری
 دارچین                                                     1 چایخوری
                       

طرز تهیه :

خرما های بدون هسته را در یک ظرف نچسب ، همراه با کره روی حرارت ملایم قراردهید . در ظرف را بگذارید تا خرما ها در عین سرخ شدن در حدود نیم ساعت کاملا نرم و پخته شوند. گاهگاهی زیر و روکنید تا یکنواخت تفت داده شوند. دارچین را روی ان پاشیده با پشت قاشق یا هر وسیله دیگری ،  انها را کاملا خمیر و یکدست کنید.از روی حرارت برداشته، ‍پودر نارگیل و کنجد را اضافه کنید و حسابی هم زده تا کاملا ترکیب شوند و مثل حلوا از ظرف جدا شوند . در ظرف چرب شده پهن کنید و بعد از سرد شدن برش دهید

 این اسنک خرما را زمانی که هنوز گرم بود بریدم .اما زمانی که کاملا سرد است خیلی شارپ برش میخورد. مینوانید انها را خیلی ریزتر از حبه های قند بریده و مثل عکس در یک ظرف در دار برای مدتهای طولانی نگه دارید و همرا چایی و حتی قهوه نوش جان کنید.

منبع : hanichef.blogfa.com
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه