طرز تهیه انواع حلوای خوشمزه
طرز تهیه انواع حلوای خوشمزه
روش تهیه انواع حلوا و نحوه درست کردن حلوای خوشمزه در طعم های مختلف و جدیدترین روش های درست کردن انواع حلوا رو در این مجموعه آشپزی سایت ایران مطلب مشاهده می کنید
کد خبر: ۸۳۴۶۶
تاریخ: ۲۴ مهر ۱۳۹۴ - ۱۹:۵۹
طرز تهیه انواع حلوا : در این قسمت از سایت ایران مطلب قصد داریم روش درست کردن و طرز تهیه محبوب ترین حلوا رو برای شما به نمایش بگذاریم که در ادامه این آموزش ها رو مشاهده می کنید
طرز تهیه حلوای گل سرخ

مواد اولیه برای درست کردن حلوای گل سرخ :
آرد 900 گرم
روغن جامد 400 گرم
پودر گل سرخ 1 لیوان سر خالی
گردو یا بادام پودر شده 1 لیوان سر خالی
پودر شکر 3 لیوان و نیم
عسل 100 گرم
گلاب نصف لیوان
پودر هل نصف قاشق چای خوری
پودر پسته به میزان لازم
طرز تهیه حلوای گل سرخ :
گل سرخ را حتما پودر کنید. روغن را در یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت بگذارید. آرد را به روغن اضافه و سرخ کنید و مرتب به هم بزنید تا نسوزد و بوی خامی آن گرفته شود، ولی دقت کنید خیلی رنگ آن تیره نشود.
حرارت را خاموش کرده و پودر گل سرخ و عسل و پودر شکر و پودر بادام یا گردو، هل و گلاب را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کرده تا خمیری لطیف نسبتاً منسجمی حاصل شود. حتی می توانید داخل غذاساز مخلوط کنید.
سپس خمیر را روی یک سطح صاف، به وسیله وردنه به قطر دو سانتیمتر، باز کرده و با یک قالب شکیل، آن را قالب زده و در ظرف مورد نظر بچینید و روی آن را با پودر پسته و پودر گل سرخ تزیین نمایید.
روش تهیه حلوای پاستیلی بدون شکر
طرز تهیه حلوای شکلاتی و گردو (عکس)
طرز تهیه حلوای گل سرخ

آرد 900 گرم
روغن جامد 400 گرم
پودر گل سرخ 1 لیوان سر خالی
گردو یا بادام پودر شده 1 لیوان سر خالی
پودر شکر 3 لیوان و نیم
عسل 100 گرم
گلاب نصف لیوان
پودر هل نصف قاشق چای خوری
پودر پسته به میزان لازم
طرز تهیه حلوای گل سرخ :
گل سرخ را حتما پودر کنید. روغن را در یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت بگذارید. آرد را به روغن اضافه و سرخ کنید و مرتب به هم بزنید تا نسوزد و بوی خامی آن گرفته شود، ولی دقت کنید خیلی رنگ آن تیره نشود.
حرارت را خاموش کرده و پودر گل سرخ و عسل و پودر شکر و پودر بادام یا گردو، هل و گلاب را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کرده تا خمیری لطیف نسبتاً منسجمی حاصل شود. حتی می توانید داخل غذاساز مخلوط کنید.
سپس خمیر را روی یک سطح صاف، به وسیله وردنه به قطر دو سانتیمتر، باز کرده و با یک قالب شکیل، آن را قالب زده و در ظرف مورد نظر بچینید و روی آن را با پودر پسته و پودر گل سرخ تزیین نمایید.


طرز تهیه رولت حلوا و خرما

آرد برای حلوا به میزان لازم
کره 2عدد
پودر زنجبیل 2ق.غ
گردوی خرد شده به میزان لازم
پودر دارچین 2ق.غ
خرما شیره ای یک جعبه
پودر هل سبز 2ق.غ

خرمای شیره ای یا همون دشتستان رو هسته هاشو در آوردم بعد خرما را با کره تفت دادم سپس به ان زنجبیل و دارچین اضافه کردم ، سپس در یک سینی پلاستیک انداخته و ان را چرب کرده و خرما را روی ان پهن کردم و با وردنه مثل خمیری صاف در اوردم(برای اینکه خرما به وردنه نچسبد کمی به وردنه روغن بزنید) سپس حلوارو که از قبل اماده کردیم روی خرما میریزیم و سپس رول کرده و روی ان را با گردوی خرد شده تزیین کرده و با همون پلاستیک بپوشونید و در فریزر قرار دهید
وبعد از 5ساعت میتوانیم برش دهیم

طرز تهیه حلوای هویج با تزئین خرما

کنجد 4-5 قاشق
خرما ی رطب 20عدد
زعفران دم کرده 2قاشق
آب 1لیوان
گلاب به میزات لازم
هویج متوسط 8 عدد
روغن مایع مخصوص سرخ یا کره یا روغن حیوانی نصف لیوان
آرد نانوایی یک و نیم لیوان
شکر یک لیوان
خلال پسته و گل محمدی خشک به مقدار لازم
خرما ی رطب نسبتاٌسفت هسته گرفته را چرخ کنید و در در یخچال گذاشته تا سفت شود بعد کف دست را چرب کرده و از خرما گلوله هایی به اندازه فندق برداشته و در دست و سپس در کنجد بغلتانید .
ـ شکر و آب را روی حرارت گذاشته تا شکر حل شده و حرارت را خاموش کنید تا شهد سرد شود.
ـ هویج را پس از پاک کردن سطح پوست و شستن ، پخته و سپس هویج بدون آب را همراه با شهد پوره کنید .
ـ گلاب و زعفران را به پوره هویج اضافه کنید .
ـ آرد را روی حرارت ملایم به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید . سپس روغن اضافه کنید و با حرارت ملایم سرخ کنید . در تمام مراحل حرارت را زیاد نکنید تا رنگ آرد عوض نشود و حلوا خوشرنگ از آب در آید در صورت تمایل به جای نیمی از آرد نانوایی میتوانید از آرد برنج هم استفاده کنید .
ـ پوره را به آرد سرخ شده اضافه کنید و روی حرارت ملایم خوب هم بزنید تا زمانی که حلوا قوام بیاید .
ـ اگر می خواهید حلوا چرب تر باشد مقدار بیشتری روغن بریزید .
این حلوا با کمترین مقدار شکر و روغن درست شده و چون زیاد هم سرخ نمیشود حلوای نسبتاٌسالم و خوشمزه وضمناٌ خوشرنگی است . حلوا را به شکل بیضی در دیس ریخته و با پشت قاشق صاف کرده و لبه های حلوا را تزئین کنید چون میزان روغن در این حلوا کم است برای جلوگیری از ترک خوردن لبه های حلوا ، سرعت عمل به خرج دهید و روی حلوا را با خرما و پسته و گل تزئین کنید .
طرز تهیه حلوای بادام ( هندی)
روغن نارگیل 1/4 فنجان
پودر هل 1/2 ق چ
شیر (یا آب) 1/2 فنجان
شکر 1/2 فنجان
زعفران کمی
برای مخلوط بادام :
بادام (از شب قبل خیس شده پوست کنده یا با پوست) 1 و 1/2 فنجان
آب 2 فنجان
طرز تهیه حلوای بادام :
بادام ها رو که یک شب در آب خیس خورده پوست می گیریم ( در این تصاویر از بادام با پوست استفاده شده)

بادام ها رو با آب در مخلوط کن کاملا" له می کنیم:


مرتب هم می زنیم تا آب تبخیر شه و بادام به صورت خمیر در بیاد : (حدود ۱۲-۱۳ دقیقه)

به ترتیب شکر، شیر و روغن رو اضافه می کنیم و بعد از هرکدوم کمی حلوا رو هم می زنیم و تا ۲۰ دقیقه میگذاریم حلوا بپزه:




وقتی حلوا سفت شد و چسبندگی پیدا کرد زعفران و هل رو اضافه می کنیم:

مواد رو خوب مخلوط می کنیم و حلوا رو در یک ظرف چرب شده پهن می کنیم و میگذاریم سرد بشه وقتی کاملا" سرد شد به شکل دلخواه برش می زنیم:

پیشنهاد : به جای روغن نارگیل میشه از کره هم استفاده کرد و کمی پودر نارگیل به مخلوط اضافه بشه.

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :
مطالب مشابه :