دسر پان اسپانیا مواد لازم برای دسر پان اسپانیا,طرز درست کردن دسر پان اسپانیا,طرز تهیه پان اسپانیا,طرز تهیه انواع دسر,تهیه پان اسپانیا,درست کردن انواع دسر و شیرینی,آموزش آشپزی,سایت آشپزی,ایران مطلب

طرز تهیه انواع دسر,تهیه پان اسپانیا

طرز تهیه انواع دسر (دسر پان اسپانیا)

آماده سازی : 45 دقیقه

پخت : 10 دقیقه


مواد لازم برای 5 نفر :

شکر      1 لیوان

شیر     1 لیوان

کره     50 گرم

خامه     150 گرم

 آرد     1/2 پیمانه

 تخم مرغ      2 عدد

بیسکویت     1-2 بسته

کاکائو     3 قاشق غذا خوری

 گردو خرد شده     1/2 پیمانه

نشاسته     2 قاشق غذا خوری

وانیل     1/2 قاشق چای خوری

طرز تهیه :

ایران مطلب : تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید.

شیر را داخل قابلمه بریزید نشاسته را در کمی شیر سرد حل کنید و به شیر داخل قابلمه اضافه کنید.

آرد را الک کرده به شیر اضافه کنید. مخلوط تخم مرغ و شکر را نیزبه شیر اضافه کنید.

این مواد را در حال هم زدن روی شعله ملایم قرار دهید تا غلیظ شود.

در آخر کار کره و وانیل را اضافه کنید.

خامه را در انتهای کار بعد از خاموش کردن شعله اضافه کنید.

دسر پان اسپانیا را می توان با افزودن کاکائو قهوه ای درست کرد مواد را قبل از گذاشتن روی گاز نصف می کنیم داخل دوتا قابلمه می ریزیم یکی را کاکائو می زنیم و اون یکی سفید می ماند .

ته ظرف یک ردیف بیسکویت پتی بور می چینیم مایه قهوه ای یا سفید را می ریزیم بعد دوباره بیسکویت می چینیم، گردو میپاشیم و روی بیسکویت و گردو، کرم به رنگ دیگر را اضافه می کنیم و روی آن را تزئین می کنیم.

البته من طعم بیسکویت را زیاد دوست ندارم به جای آن یک ردیف موز و گردو چیدم که خیلی هم خوشمزه شد

 طرز تهیه انواع دسر,تهیه پان اسپانیا

منبع : beryooni.com
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه