طرز تهیه انواع دسر (دسر پرتقال) , طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,دسر زیبا,پرتقالی,دسر با پرتقال,دسر پرتقال,دسر , انواع دسر ,شیرینی پزی ,سایت آشپزی

دسر زیبا,پرتقالی,دسر با پرتقال,دسر پرتقال,دسر , انواع دسر

طرز تهیه انواع دسر (دسر پرتقال)

آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه

مواد اولیه :

برای 3 نفر
پرتقال                                    1پیمانه (بدون پوست)
آب پرتقال                                                  1پیمانه
پوست پرتقال              1قاشق سوپخوری (رنده شده)
زرده تخم مرغ                                               2عدد
ژلاتین                                      به میزان لازم (پودر)
خامه                                                       100گرم
شکر                                                       100گرم

طرز تهیه :

ابتدا مقداری دلخواه از پودر ژلاتین را با نصف استکان آب جوش به خوبی مخلوط کنید و آن را به روش بن ماری و روی بخار آب کرده و خوب هم بزنید تا در هم حل شوند.حال آب پرتقال را به مواد اضافه کنید و خوب بزنید سپس زرده‌های تخم‌مرغ را با پوست پرتقال رنده‌شده و شکر مخلوط کرده با همزن زده تا یک‌دست شود در انتها خامه و بقیه مواد را به آرامی با هم مخلوط کرده و مواد را با هم یکی کنید و آنها را در یخچال گذاشته تا بسته شود.

نکات:

1)به جای پودر ژلاتین میتوانید از پودر ژله هم استفاده کنید.

2)به یاد داشته باشید که برای تهیه پوست پرتقال باید آن را 3بار بجوشانید و آبش را خالی کنید و یک بار هم با آب و شکر بجوشانیدش تا تلخی اش گرفته شود.

3)حتما از خامه زده شده و شیرین شده استفاده کنید.

منبع : سوران
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه