طرز تهیه انواع دسر (سیب کاراملی) , طرز تهیه,روش تهیه,دسر کاراملی,دسر سیب,دسر سیب کاراملی,سیب,دسر,انواع دسر ,دسر سیب کاراملی,شیرینی پزی

دسر کاراملی,دسر سیب,دسر سیب کاراملی

طرز تهیه انواع دسر (سیب کاراملی)

آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 15 دقیقه

مواد اولیه :

برای 9 نفر
پودر بیسکوییت                                             1.5 فنجان
شکر                                                              150 گرم
شیر                                                           1/2 فنجان
وانیل                                            1 قاشق چای خوری
سیب       2 عدد (بدون پوست و هسته و نازک ورقه شده)
آبلیمو                                              1 قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای                                                  150 گرم
دارچین                                         1 قاشق چای خوری
آب                                              1 فنجان (آب جوش)

طرز تهیه:

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید.

در یک کاسه پودر بیسکوییت و شکر را به وسیله یک قاشق مخلوط کنید و با شیر و وانیل ترکیب کنید و هم بزنید.

خمیر آماده شده را داخل یک قالب مربع شکل 22 در 22 در 5 سانتیمتری پخش کنید.

در یک کاسه، سیب را با آبلیمو مخلوط کنید و سیب ها را در یک ردیف روی خمیر بچینید.

درون یک کاسه دیگر شکر قهوه ای و دارچین را مخلوط کنید و روی سیب ها پراکنده کنید سپس آب جوش را روی سیب ها بریزید.

قالب را به مدت 50-60 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کاملا مغز پخت شود. سپس کیک را به نه قسمت تکه کنید و با خامه یا بستنی سرو نمایید.

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه