طرز تهیه انواع دسر (پنکیک هویج) , طرز تهیه , روش تهیه,پنکیک هویج,پنکیک,هویج,کیک,انواع دسر ,تهیه دسر ,طرز تهیه پنکیک ,شیرینی پزی

پنکیک هویج,پنکیک,هویج,کیک,انواع دسر ,تهیه دسر ,طرز تهیه پنکیک

طرز تهیه انواع دسر (پنکیک هویج)

آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه

مواد اولیه :

برای 4 نفر
آرد                                                     140 گرم
گردو                      2 قاشق غذاخوری (خرد شده)
بکینگ پودر                           2 قاشق چای خوری
دارچین                              1 قاشق چای خوری
نمک                               1/4 قاشق چای خوری
پودر زنجبیل                     1/4 قاشق چای خوری
تخم مرغ                                1 عدد (زده شده)
شکر قهوه ای                                       65 گرم
شیر                                                 1 فنجان
هویج                                1 فنجان (رنده شده)
وانیل                                1 قاشق چای خوری
شیر                                   2 قاشق غذاخوری
وانیل                             1/2 قاشق چای خوری
پنیر خامه ای                      115 گرم (نرم شده)
شکر                                                 55 گرم
دارچین                                       به مقدار لازم

طرز تهیه:

داخل یک کاسه بزرگ، آرد، گردو، بکینگ پودر، دارچین، نمک و پودر زنجبیل را وخلوط کنید. داخل یک کاسه کوچک، تخم مرغ، شکر قهوه ای، شیر، هویج و وانیل را مخلوط کنید و هم بزنید.

مخلوط را روی سینی چرب شده داغ فر بریزید. پنکیک ها را زمانی که پف کردند بچرخانید و تا زمانی که سمت دوم آن بپزد داخل فر نگهدارید.

داخل مخلوط کن، شیر، وانیل، پنیر خامه ای و شکر را مخلوط کنید و با پنکیک سرو کنید.

مرتبط : --------------------------
طرز تهیه انواع دسر (کاپ کیک ماست)
طرز تهیه انواع دسر (دسر آلوئه ورا)
طرز تهیه انواع دسر (توت فرنگی خامه ای)
طرز تهیه انواع دسر برای شبهای تابستان
طرز تهیه انواع دسر (چیز کیک شکلاتی)

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه