طرز تهیه انواع دسر (پن کیک با آرد گندم کامل) , طرز تهیه ,انواع دسر ,تهیه انواع دسر ,پن کیک ,تهیه انواع دسر ,پن کیک با آرد گندم کامل,شیرینی پزی

انواع دسر ,تهیه انواع دسر ,پن کیک ,تهیه انواع دسر

طرز تهیه انواع دسر (پن کیک با آرد گندم کامل)

آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه

مواد اولیه :

آرد گندم                                                 کامل 3/4 فنجان - 105 گرم
آرد همه کاره                                                   3/4 فنجان - 105 گرم
شکر                                                                2 قاشق سوپخوری
دارچین                        نصف قاشق چایخوری (آسیاب شده، اختیاری)
جوش شیرین                                                    1 قاشق سوپخوری
نمک حلال                                                      3/4 قاشق چایخوری
شیر                1 و 1/4 تا 1 و 1/2 فنجان (شیر کامل یا شیر 2٪ چربی)
تخم مرغ                                                                   1 عدد بزرگ
کره    4 قاشق سوپخوری + کمی برای کف تابه (بدون نمک، آب شده)
عصاره وانیل                                              1 و نیم قاشق چایخوری

آرد گندم کامل پن کیک ها را معطر و خوشمزه می کند. این دستور تهیه غذا کاملاً قابلیت تغییر دارد. ما ترجیح می دهیم از ترکیب آرد کامل گندم و آرد همه کاره استفاده کنیم. برای پن کیک با آرد گندم کامل تنها لازم است 1 و نیم فنجان از این آرد استفاده کنید و سراغ آرد همه کاره نروید. ما متوجه شدیم که آرد گندم کامل نسبت به آرد همه کاره رطوبت بیشتری جذب می کند. به همین دلیل شاید ببینید لازم است قبل از پخت پن کیک ها کمی شیر بیشتر به خمیر اضافه کنید.

طرز تهیه:

1.خمیر پن کیک را آماده کنید: آرد ها، شکر، دارچین، جوش شیرین و نمک را در یک کاسه ی متوسط هم بزنید و کنار بگذارید. شیر را تا زمانی که ولرم شود حرارت دهید. شیر، کره، تخم مرغ و وانیل را با همزن بزنید تا ترکیب شوند.

2. وسط ترکیب آرد جایی باز کنید. مخلوط شیر را داخل آن بریزید و با جوش شیرین آنقدر هم بزنید تا ترکیب شود و فقط تکه های ریز آرد دیده شوند. خمیر را بیش از حد هم نزنید.

نکته:

خمیر خیلی سفت می شود. اگر بیش از حد سفت بود 1 تا 2 قاشق سوپخوری دیگر شیر به آن اضافه کنید تا نرم تر شود.

3. پخت پن کیک ها: یک ماهیتابه بزرگ یا ظرف کلوچه پزی را روی شعله ی متوسط گرم کنید. تابه زمانی آماده است که وقتی چند قطره آب داخل آن می ریزید جلز ولز کند و آب بخار شود.

4. کف تابه را با کره کمی چرب کنید. 1/4 فنجان از خمیر را با قاشق داخل تابه قرار دهید و به آرامی آن را به شکل یک دایره به قطر 10 سانتی متر دربیاورید. اگر خمیر سفت است می توانید این کار را با پشت قاشق انجام دهید.

5. زمانی که بعد از حدود 2 دقیقه لبه ی پن کیک ها به نظر خشک شده آمد و روی آن کمی حباب درست شد، از آن رو کنید. وقتی برگرداندید 1 تا 2 دقیقه دیگر تا زمانی که پن کیک ها قهوه ای روشن شوند و وسطشان نرم باشد سرخ کنید.

پن کیک ها را با شربت، موز یا چیزهای تزئینی دیگر سرو کنید.

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه