طرز تهیه انواع دسر (گاناش شکلاتی) , دسر ,انواع دسر ,طرز تهیه,روش تهیه,رویه کیک,تزئین کاپ کیک,تزئین کیک,گاناش,شکلات,گاناش شکلاتی,کیک شکلاتی,شیرینی پزی

دسر ,انواع دسر ,تزئین کیک,گاناش,شکلات,گاناش شکلاتی

طرز تهیه انواع دسر (گاناش شکلاتی)

آماده سازی: 5 دقیقه
مدت انتظار: 4 ساعت
مجموعاً: 4 ساعت و 5 دقیقه

مواد اولیه :

نمک                 1/16 قاشق چای خوری
خامه                        470 گرم (پر چرب)
شکلات                 450 گرم (خرد شده)

طرز تهیه:

شکلات رو توی کاسه بزرگی میریزیم و کنار میذاریم.

خامه رو تو یه ماهی تابه متوسط روی حرارت میذاریم تا کمی به جوش بیاد و بعد خامه داغ رو روی شکلات میریزیم و نمک رو اضافه میکنیم. بعد از 2 دقیقه هم میزنیم تا شکلات کاملا ذوب بشه.
بمدت 4 تا 5 ساعت اجازه میدیم تا خنک بشه و در این مدت چند بار هم میزنیم تا گاناش شکلاتیمون آماده بشه.

نکته:

* از این مقدار مواد اولیه حدودا چهار و نیم فنجان گاناش شکلاتی بدست میاد.

* سعی نکنید زمان انتظار رو با گذاشتن گاناش تو یخچال کوتاهتر کنید چرا که گاناشمون باید آروم آروم با دمای اتاق خنک بشه تا حبابدار نباشه.

* از گاناش برای تزئین رویه کیک، کاپ کیک، شیرینی و انواع دسرها میتونید استفاده کنید.

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه