طرز تهیه بستنی سوخاری , طرز تهیه ,تهیه بستنی ,طرز تهیه بستنی ,بستنی سوخاری,بستنی برشته,بستنی سرخ شده,بستنی های برشته ,آموزش شیرینی پزی,سایت آشپزی,شیرینی پزی

طرز تهیه ,تهیه بستنی ,طرز تهیه بستنی ,بستنی سوخاری,بستنی برشته,بستنی سرخ شده,بستنی های برشته ,آموزش شیرینی پزی,سایت آشپزی,شیرینی پزی

طرز تهیه بستنی سوخاری

آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 4 ساعت
مجموعاً: 4 ساعت و 30 دقیقه

مواد اولیه :

برای 8 نفر
بستنی                                      1 لیتر
پودر نارگیل                                70 گرم
دارچین                  1 قاشق چای خوری
تخم مرغ                                   2 عدد
شیر                       1 قاشق غذاخوری
روغن گیاهی                 350 میلی لیتر
عسل                   8 قاشق چای خوری
کورن فلیکس                         120 گرم

طرز تهیه:

وسایل لازم را آماده کنید. میتوانید قاشق مخصوص بستنی را در آب گرم قرار دهید تا کمک کند بستنی ها را راحت تر جدا کنید.

طرز تهیه ,تهیه بستنی ,طرز تهیه بستنی ,بستنی سوخاری,بستنی برشته,بستنی سرخ شده,بستنی های برشته ,آموزش شیرینی پزی,سایت آشپزی,شیرینی پزی

بستنی با طعم دلخواهتان را انتخاب کنید.

طرز تهیه ,تهیه بستنی ,طرز تهیه بستنی ,بستنی سوخاری,بستنی برشته,بستنی سرخ شده,بستنی های برشته ,آموزش شیرینی پزی,سایت آشپزی,شیرینی پزی

سپس 8 اسکوپ بستنی جدا کنید و روی کاغذ روغنی بگذارید. سپس به مدت 1 ساعت در فریزر قرار دهید.

طرز تهیه ,تهیه بستنی ,طرز تهیه بستنی ,بستنی سوخاری,بستنی برشته,بستنی سرخ شده,بستنی های برشته ,آموزش شیرینی پزی,سایت آشپزی,شیرینی پزی

در این حین کورن فلیکس را در غذاساز یا کیسه پلاستیکی بریزید و کاملا خرد کنید.

طرز تهیه ,تهیه بستنی ,طرز تهیه بستنی ,بستنی سوخاری,بستنی برشته,بستنی سرخ شده,بستنی های برشته ,آموزش شیرینی پزی,سایت آشپزی,شیرینی پزی

اگر در کیسه پلاستیکی ریختید میتوانید از وردنه استفاده کنید.

طرز تهیه ,تهیه بستنی ,طرز تهیه بستنی ,بستنی سوخاری,بستنی برشته,بستنی سرخ شده,بستنی های برشته ,آموزش شیرینی پزی,سایت آشپزی,شیرینی پزی

پودر نارگیل را اضافه کنید.

طرز تهیه ,تهیه بستنی ,طرز تهیه بستنی ,بستنی سوخاری,بستنی برشته,بستنی سرخ شده,بستنی های برشته ,آموزش شیرینی پزی,سایت آشپزی,شیرینی پزی

دارچین را اضافه کنید.

طرز تهیه ,تهیه بستنی ,طرز تهیه بستنی ,بستنی سوخاری,بستنی برشته,بستنی سرخ شده,بستنی های برشته ,آموزش شیرینی پزی,سایت آشپزی,شیرینی پزی

سپس مواد را در کیسه پلاستیکی تکان دهید تا کاملا مخلوط شوند.
ترکیب بدست آمده را در یک ظرف عمیق بریزید.

طرز تهیه ,تهیه بستنی ,طرز تهیه بستنی ,بستنی سوخاری,بستنی برشته,بستنی سرخ شده,بستنی های برشته ,آموزش شیرینی پزی,سایت آشپزی,شیرینی پزی

تخم مرغ و شیر را به مدت 1 دقیقه بزنید.

طرز تهیه ,تهیه بستنی ,طرز تهیه بستنی ,بستنی سوخاری,بستنی برشته,بستنی سرخ شده,بستنی های برشته ,آموزش شیرینی پزی,سایت آشپزی,شیرینی پزی

بستنی ها را از فریزر بیرون آورده و ابتدا در مخلوط کورن فلیکس بغلتانید.

طرز تهیه ,تهیه بستنی ,طرز تهیه بستنی ,بستنی سوخاری,بستنی برشته,بستنی سرخ شده,بستنی های برشته ,آموزش شیرینی پزی,سایت آشپزی,شیرینی پزی

سپس در ترکیب تخم مرغ و شیر بغلتانید.

طرز تهیه ,تهیه بستنی ,طرز تهیه بستنی ,بستنی سوخاری,بستنی برشته,بستنی سرخ شده,بستنی های برشته ,آموزش شیرینی پزی,سایت آشپزی,شیرینی پزی

سپس مجددا در مخلوط کورن فلیکس بغلتانید تا سطحش کاملا پوشیده شود.

طرز تهیه ,تهیه بستنی ,طرز تهیه بستنی ,بستنی سوخاری,بستنی برشته,بستنی سرخ شده,بستنی های برشته ,آموزش شیرینی پزی,سایت آشپزی,شیرینی پزی

بستنی ها را روی کاغذ روغنی بگذارید و حداقل به مدت 3 ساعت در فریزر بگذارید. اگر میخواهید نتیجه کار بهتر شود پیشنهاد میکنم یک شب در فریزر بمانند چرا که خیلی مهم است بستنی ها کاملا سفت شوند.

طرز تهیه ,تهیه بستنی ,طرز تهیه بستنی ,بستنی سوخاری,بستنی برشته,بستنی سرخ شده,بستنی های برشته ,آموزش شیرینی پزی,سایت آشپزی,شیرینی پزی

روغن را در ماهی تابه کوچکی ریخته و روی حرارت بگذارید تا داغ شود.

برای تست کردن حرارت مناسب روغن، می توانید یک کورن فلیکس در روغن بیندازید و اگر در 20 ثانیه قهوه ای شد، حرارت روغن مناسب است.

بستنی را از فریزر خارج کنید (هر بار یک اسکوپ را برداشته باقیمانده بستنی ها را در فریزر بگذارید) و به مدت 20 تا 25 ثانیه در روغن بیندازید سپس طرف دیگرش را به همین منوال در روغن برشته کنید.

طرز تهیه ,تهیه بستنی ,طرز تهیه بستنی ,بستنی سوخاری,بستنی برشته,بستنی سرخ شده,بستنی های برشته ,آموزش شیرینی پزی,سایت آشپزی,شیرینی پزی

سپس بستنی را از روغن خارج کرده، روی یک دستمال تمیز قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

بلافاصله 1 قاشق چای خوری عسل روی بستنی ریخته و سرو کنید. البته به جا عسل از هر طعم دهنده دلخواه مانند شکلات مایع و ... می توانید استفاده کنید.

در صورت تمایل بستنی های برشته را با میوه دلخواه و کمی خامه فرم گرفته سرو کنید.

طرز تهیه ,تهیه بستنی ,طرز تهیه بستنی ,بستنی سوخاری,بستنی برشته,بستنی سرخ شده,بستنی های برشته ,آموزش شیرینی پزی,سایت آشپزی,شیرینی پزی


نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه