طرز تهیه بیسكویت بادام زمینی ویژه نوروز 94

طرز تهیه بیسكویت,یسكویت بادام زمینی,شیرینی عید

مواد لازم برای خمیر:

       آرد                                   250 گرم
       کره                                    160 گرم
       پودر شکر                                 گرم
       آب                      دو قاشق غذاخوری
       وانیل           یک‌سوم قاشق چای‌خوری
       پودر بادام زمینی                     60 گرم
       زرده تخم‌مرغ                         یک عدد


 مواد لازم برای داخل بیسکویت:

       کره                                     50 گرم
       پودر شکر                            100 گرم
        کره بادام‌زمینی                        50 گرم
       پودر کاکائو              یک قاشق غذاخوری
       پودر بادام‌زمینی        دو قاشق غذاخوری



روش تهیه:

1. تمامی مواد خمیر را داخل کاسه‌ای گود ریخته و همه را با هم چنگ می‌زنیم تا خمیر شوند. این کار را می‌توانیم با چرخ خمیرزن همزن برقی نیز انجام دهیم. خمیر حاصل را 15دقیقه در نایلون کنار می‌گذاریم تا استراحت کند.

2. حالا خمیر را به قطر چهار میلی‌متر پهن کرده با کاتر موردنظر برش می‌زنیم و در سینی می‌چینیم. سینی را به مدت 20دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، قرار داده و می‌پزیم. تمامی مواد میانی را دو دقیقه با همزن برقی می‌زنیم.

3. کرم آماده شده را بین بیسکویت‌ها می‌کشیم و دو بیسکویت را به هم می‌چسبانیم و دور تا دور بیسکویت‌ها را داخل پسته چرخ شده می‌غلتانیم. روی بیسکویت‌ها را با شکر رنگی و اسپری رنگ خوراکی تزیین می‌کنیم.

منبع : bartarinha.ir
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه