طرز تهیه بیسکویت نمکی
شیرینی پزی,طرز تهیه بیسکویت نمکی،آرد را با کره ، بیکینگ پودر و پنیر به آرامی مخلوط میکنیم تا خمیر نرمی بدست بیاید . سپس خمیر را روی یک سینی به ضخامت ۲ میلیمتر پهن کرده و با کاتر گرد
کد خبر: ۶۹۰۹۳
تاریخ: ۲۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۰

مواد لازم :
آرد 200 گرم
پنیر رنده شده 200 گرم
کره فرانسوی با نمک 180 گرم
بیکینگ پودر 1/3 قاشق مرباخوری
زرده تخم مرغ 1 عدد
پنیر رنده شده 200 گرم
کره فرانسوی با نمک 180 گرم
بیکینگ پودر 1/3 قاشق مرباخوری
زرده تخم مرغ 1 عدد
طرز تهیه :
آرد را با کره ، بیکینگ پودر و پنیر به آرامی مخلوط میکنیم تا خمیر نرمی بدست بیاید . سپس خمیر را روی یک سینی به ضخامت ۲ میلیمتر پهن کرده و با کاتر گرد یا مستطیل قالب می زنیم و زرده تخم مرغ را با قلمو روی آن مالیده و نمک دانه درشت می پاشیم بعد بیسکویت نمکی را به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد در فر قرار می دهیم تا طلایی رنگ شود.
منبع : chibokhorim.ir
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :
مطالب مشابه :