طرز تهیه بیسکویت کدو حلوایی , طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,پوره كدو حلوایی,غذا با كدو حلوایی,بیسكویت,كدو حلوایی,كدو تنبل , بیسکویت کدو حلوایی ,آموزش شیرینی پزی,شیرینی پزی,سایت آشپزی

طرز تهیه بیسکویت کدو حلوایی , طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,پوره كدو حلوایی,غذا با كدو حلوایی,بیسكویت,كدو حلوایی,كدو تنبل , بیسکویت کدو حلوایی ,آموزش شیرینی پزی,شیرینی پزی,سایت آشپزی

طرز تهیه بیسکویت کدو حلوایی

آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 15 دقیقه

مواد اولیه :

برای 4 نفر
روغن کانولا                                            1چهارم پیمانه
نمک                                           نصف قاشق مرباخوری
جوش شیرین                           1چهارم قاشق مرباخوری
بیکینگ پودر                                      1قاشق غذاخوری
آرد                                                               2پیمانه
سرکه سیب                                    1قاشق مرباخوری
شیر                                                   3چهارم پیمانه
پوره کدو                                                نصف پیمانه
کره                               5قاشق غذاخوری (نرم شده)
شکر           3چهارم پیمانه به اضافه 2قاشق مرباخوری
دارچین                                        1قاشق مرباخوری
هل                              نصف قاشق مرباخوری (پودر)

 مواد رویه :

پودر شکر                      نصف پیمانه
دارچین           نصف قاشق مرباخوری
وانیل                          به میزان لازم
شیر                  2قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

در ابتدا فر را روی ۲۰۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید. ظرف مناسب را کمی چرب کنید. سه چهارم پیمانه شیر و سرکه را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید تا ببُـرد. سه چهارم پیمانه شکر، دارچین و هل را با هم مخلوط کنید. در کاسه بزرگی، آرد، جوش شیرین، بکینگ پودر و نمک را با هم الک کنید. در کاسه ای، مخلوط شیر، پوره کدوحلوایی، روغن و ۲قاشق مرباخوری شکر را با هم خوب مخلوط کنید. مواد خیس شده را با مواد خشک مخلوط کنید. سپس با دست های کمی آغشته به آرد، خمیر را ورز دهید به حدی که به دست نچسبد.

آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر حالت چسبندگی خود را از دست بدهد. کمی آرد روی سطح میز بپاشید و با وردنه به شکل مستطیل باز کنید. کره نرم را به تمامی سطح خمیر بمالید، مخلوط شکر را روی آن بپاشید و خمیر را لوله کنید. لوله را به ۱۲قسمت برش بزنید و روی سینی حاوی کاغذ روغنی قرار دهید. سینی را به مدت ۱۵ تا ۱۸دقیقه در فر قرار دهید تا شیرینی بپزد. مخلوط شیر، پودر دارچین و وانیل را با هم مخلوط کنید و روی شیرینی داغ بریزید و سرو کنید.

نکات:

1)میتوانید از پوره به همراه عسل در بین مواد استفاده کنید.

2)آموزش تهیه پوره کدو تنبل در سوران قرار دارد.


نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه