طرز تهیه تارت سیب آسان ؛ سیب ها را از وسط به دو نیم تقسیم کنید و نازک برش دهید. در صورت تمایل می توانید پوست سیب را بگیرید. سیب را با شکر قهوه ای و نمک مخلوط کنید و کنار بگذارید.

طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,تارت آسان,تارت سیب آسان,تارت سیب,تارت,سیب
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه

مواد اولیه :

خمیر شیرینی                    1 ورق
سیب                     1 عدد (بزرگ)
شکر قهوه ای                  100 گرم
نمک                        به مقدار لازم
آبلیمو                      به مقدار لازم

طرز تهیه:

سیب ها را از وسط به دو نیم تقسیم کنید و نازک برش دهید. در صورت تمایل می توانید پوست سیب را بگیرید. سیب را با شکر قهوه ای و نمک مخلوط کنید و کنار بگذارید.
خمیر را از داخل بسته بیرون بیاورید و بگذارید یخ آن آب شود. خمیر را از وسط به دو نیم کنید و سینی فر را با روغن چرب کنید. نصف مخلوط سیب را در وسط خمیر ها قرار دهید و نصف دیگر خمیر را روی سیب تا کنید.

سینی را به مدت 18-20 دقیقه داخل فر با دمای 210 درجه سانتیگراد (415 درجه فارنهایت) قرار دهید تا کمی طلایی شود و بعد تارت را از روی سینی بردارید و روی آن پودر شکر را پراکنده کنید و تکه کرده و سرو نمایید.

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه