طرز تهیه تارت سیب با سس کارامل , طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,تارت سیب با سس کارامل,تارت سیب,سس کارامل,تارت,کارامل

طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,تارت سیب با سس کارامل,تارت سیب,سس کارامل,تارت,کارامل

طرز تهیه تارت سیب با سس کارامل

آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه

مواد اولیه :

برای 8 نفر
آرد 140 گرم
پودر شکر 170 گرم
نمک 1/4 قاشق چای خوری
کره 115 گرم (خنک - تکه تکه شده)
زرده تخم مرغ 2 عدد
شکر 2 قاشق غذاخوری
آرد 1 قاشق غذاخوری
دارچین 1/2 قاشق چای خوری
هل 1/2 قاشق چای خوری
سیب 6 عدد (بدون پوست و هسته - چهار قاچ شده)
سس کارامل به مقدار لازم

طرز تهیه:

طرز تهیه نان تارت:

140 گرم آرد، پودر شکر و نمک را داخل دستگاه مخلوط کنید. کره را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید سپس زرده تخم مرغ را اضافه کرده و مخلوط کنید.
خمیر را گرد کنید و بعد آن را مثل دیسک صاف ک��ید و داخل پلاستیک بپیچید به مدت یک ساعت در جای خنک قرار دهید.

طرز تهیه رویه تارت:

شکر، 1 قاشق غذاخوری آرد، دارچین و هل را داخل یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. سپس سیب ها را به آن اضافه کنید و به مواد کاملا آغشته کنید.

فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) گرم کنید. خمیر را روی سطح آرد ریخته
ورز دهید و به قالب تارت انتقال دهید. لبه های خمیر را کات کنید. خمیر را به ته قالب فشار دهید.
سیب ها را به صورت گرد و متحدالمرکز روی تارت بچینید. تارت را به مدت یک ساعت و ربع داخل فر قرار دهید. سپس از داخل فر در بیاورید و بعد روی آن سس کارامل بریزید و بگذارید در دمای اتاق خنک شود. باقیمانده سس را دوباره گرم کنید و آرام روی تارت بریزید و تارت را سرو کنید.

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه