طرز تهیه حریره بادام , طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,طرز تهیه حریر بادام,فرنی,حریره,حریره بادام,بادام , شیرینی پزی

طرز تهیه حریر بادام,فرنی,حریره,حریره بادام,بادام
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 45 دقیقه

مواد اولیه :

برای 1 نفر
بادام           3قاشق سوپخوری (پودر)
عسل                   1قاشق غذاخوری
آرد برنج                1قاشق غذاخوری

طرز تهیه پودر بادام :

ابتدا بادام‌ها را در آب ریخته، یک تا دو ساعت زمان می‌دهیم، سپس پوست قهــوه‌ای بادام را از آن جدا می‌کنیم. بخش سفید بادام را به دو صورت می‌توان پودر کرد. بادام خیس را نمی‌توانیم آســـیاب کنیم، زیرا خــــمیر می‌شود، پس به وسیله یک الک ریزدانه بادام را پودر می‌کنیم. راه دوم این است که بـــادام‌ها را روی بخاری یا شوفاژ قرار دهیم تا یک روز بماند و خشـــک شود، بعد بادام را با وسایل در دسترس مثل آسیاب پودر می‌کنیم.البته بهتر است 2عدد قند هم درون آسیاب بیندازید.

طرز تهیه حریره :

در ظرفی مناسب و ترجیحا غیر تفلون پودر بادام، آرد برنج، عسل و مقداری آب را مخلوط و روی حرارت قرار می‌دهیم و شعله را زیاد میکنیم تا مواد به جوش بیایند وقتی مواد جوشید شعله را بسیار ملایم کرده و مرتب هم میزنیم تا حریره غلیظ شود.

نکات:

1)این غذا خیلی زود میسوزد حواستان باشد مرتب آن را هم بزنید.

2)اگر دوست دارید به جای آب از شیر استفاده کنید.

3)بهتر است بادام ها را از شب داخل آب و شکر و گلاب خیس کنید تا خوشمزه تر شوند.

منبع : سوران
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه