ابتدا آرد را روی حرارت ملایم تفت دهید و در دقایق پایانی تفت شیر خشک را اضافه کنید و تا زمانی که طلایی شود، تفت دهید.


مواد لازم :
آرد گندم : ۳ پیمانه
شیر خشک : ۲ پیمانه
شکر : ۳ پیمانه
آب : ۱ پیمانه
گلاب : نصف پیمانه
هل : ۲ قاشق غذاخوری
زعفران : نصف قاشق چای خوری
کره : ۴۰۰ گرم
روغن مایع : نصف لیوان

طرز تهیه :
ابتدا آرد را روی حرارت ملایم تفت دهید و در دقایق پایانی تفت شیر خشک را اضافه کنید و تا زمانی که طلایی شود، تفت دهید.
سپس از روی حرارت بردارید و آرد را همراه شیر خشک الک کنید.
در ادامه، کره و روغن را اضافه کنید و مواد را همراه آن روی حرارت ملایم دوباره کمی تفت دهید تا روغن جذب مواد شود.
سپس مواد را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.
در این فاصله آب و گلاب، هل و زعفران و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شیره نسبتاً غلیظی تهیه شود سپس به آرامی شیره را به مخلوط آرد اضافه و در ظرف مناسب با کمی خلال پسته تزئین کنید.

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه