طرز تهیه حلوا آجیلی , طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,حلوای خوشمزه,حلوا با مغز,حلوا آجیلی,آجیل,حلوا , شیرینی پزی,آموزش شیرینی پزی,حلوا ماه رمضان

طرز تهیه حلوا آجیلی , طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,حلوای خوشمزه,حلوا با مغز,حلوا آجیلی,آجیل,حلوا , شیرینی پزی,آموزش شیرینی پزی,حلوا ماه رمضان
آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه

مواد اولیه :

برای 8 نفر
آرد نخودچی                            250گرم
کره                                        125گرم
پودر قند                                  125گرم
هل                 1قاشق چایخوری (پودر)
گردو               1سوم پیمانه (خرد شده)
خلال پسته                      1سوم پیمانه
پودر نارگیل                        به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا آرد نخودچی را داخل تابه نچسب ریخته، روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و مرتب آن را هم می‌زنیم تا طلایی رنگ شود، سپس آن را 2بار الک می‌کنیم. کره را در ظرفی جداگانه ریخته، می‌گذاریم تا داغ شود، سپس آرد را به آن اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا به رنگ قهوه ای روشن شود. پس از آن آرد را از روی حرارت برداشته، پودر قند و هل را اضافه می‌کنیم و پس از خوب مخلوط کردن می‌گذاریم تا کمی از حرارت آن کم شود، سپس روی سطح صافی لایه نازکی حلوا را پهن کرده، گردو و خلال پسته را روی آن ریخته و با وردنه به آرامی روی خمیر می‌کشیم تا خشکبار در خمیر حلوا فرو رود،سپس یک لایه دیگر و همین کار را دوباره انجام میدهیم بعد قالب زده و در ظرف موردنظر می‌چینیم و روی آن پودر نارگیل میپاشیم.

نکات:

1)اگر دوست دارید 1قاشق غذاخوری گلاب به حلوا اضافه کنید.

2)بهتر است خلال پسته و گردو را از شب قبل داخل گلاب و شکر و آب قرار دهید تا خوشمزه تر شوند.

3)هر نوع مغز دیگری را میتوانید به این حلوا اضافه کنید.

4)بهتر است روی لایه آخر کمی شکلات آب شده یا کرم کاکائو اضافه کنید.

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه