طرز تهیه دسر ژلاتینی با طعم نوتلا

طرز تهیه دسر ژلاتینی با طعم نوتلا
طرز تهیه دسر,دسر ژلاتینی,دسر ژلاتینی با طعم نوتلا

مواد لازم:

       خامه فرم گرفته                         300 گرم
       شکلات سیاه                            200 گرم
       پودر کاکائو                                 50 گرم
       مارگارین                                   100 گرم
       پودر شکر                                 125 گرم
       پودر فندق                                100 گرم
       نوتلا                                       200 گرم
       پودر ژلاتین                  دو قاشق غذاخوری
       آب سرد                            یک‌سوم لیوان
       خامه صبحانه                             200 گرم


روش تهیه:

1. ابتدا خامه صبحانه، شکلات سیاه و نوتلا را در قابلمه مخصوص کرم‌پزی ریخته و آن را روی حرارت قرار می‌دهیم تا تمامی مواد ذوب و یکدست شوند.

2. در مرحله بعد کره و پودر شکر را داخل کاسه همزن آنقدر هم می‌زنیم تا کاملا پفکی شوند. پودر کاکائو را اضافه می‌کنیم و تا حد یکدست شدن مواد را هم می‌زنیم. ژلاتین را روی آب سرد می‌پاشیم و روی بخار آب قرار می‌دهیم تا کاملا ذوب و یکدست شود.

3. حالا کرم شکلاتی، کرم کره‌ای، خامه فرم گرفته، پودر فندق و ژلاتین ذوب‌شده را داخل کاسه‌‌ای بزرگ با هم مخلوط می‌کنیم. بهتر است برای این کار دو دقیقه از همزن برقی استفاده کنیم.

4. مخلوط حاصل را داخل قالب مورد نظر می‌ریزیم و 10 ساعت در یخچال قرا می‌دهیم. پس از این مدت آن را داخل ظرف مورد نظر برگردانده و تزئین می‌کنیم.

منبع : bartarinha.ir
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه