طرز تهیه شیرینی بادامی توری ؛ کره رو روی حرارت آب کنید, بلافاصله شکر, خامه و وانیل رو اضافه کنید و همه مواد رو مخلوط کنید.

طرز تهیه شیرینی بادامی توری - تصویر 1

طرز تهیه شیرینی بادامی توری

مواد اولیه :

پودر بادام                                   ۶۰ گرم
کره                                          ۵۰ گرم
شکر                                       ۱۱۰ گرم
آرد                         ۳ قاشق سوپخوری
خامه                       ۲ قاشق سوپخوری
وانیل             یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه :

کره رو روی حرارت آب کنید, بلافاصله شکر, خامه و وانیل رو اضافه کنید و همه مواد رو مخلوط کنید. بعد پودر بادام و آرد رو اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر شیرینی یکدست بشه.
حالا از مواد به اندازه ۱ قاشق چایخوری بردارید و به فاصله توی سینی که کف اون کاغذ روغنی انداختید, بذارید و سینی رو در طبقه وسط فر از قبل گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت حدود ۵ دقیقه بذارید تا شیرینی طلایی بشه. بعد اجازه بدید تا کاملا توی سینی خنک بشه و بعد اونا رو جدا کنید.

طرز تهیه شیرینی بادامی توری - تصویر 2
نکات :

- اگر کره شما خوش عطر باشه, خیلی در کیفیت شیرینی شما تاثیر داره!

- بادام باید پوست کنده باشه, یعنی بادام رو در آب جوش قرار بدید و بعد از ۱ ساعت پوست قهوه ای روی اون رو بکنید. بادام پوست کنده باید ۶۰ گرم باشه.

- این شیرینی کاملا توی سینی پهن میشه و اگر فاصله بین اونا حداقل ۶ تا ۷ سانتی متر نباشه, به هم میچسبن.

طرز تهیه شیرینی بادامی توری - تصویر 3
سوران

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه