طرز تهیه شیرینی صدفی , طرز تهیه ,تهیه شیرینی ,طرز تهیه شیرینی ,شیرینی صدفی ,آموزش,روش تهیه,وانیل,پوست لیمو,شیرینی,عسل,شیرینی پزی,آموزش شیرینی پزی,سایت آشپزی

طرز تهیه ,تهیه شیرینی ,طرز تهیه شیرینی ,شیرینی صدفی ,آموزش,روش تهیه,وانیل,پوست لیمو,شیرینی,عسل,شیرینی پزی,آموزش شیرینی پزی,سایت آشپزی

طرز تهیه شیرینی صدفی

آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه

مواد اولیه :

آرد                                                           185 گرم
بکینگ پودر                                  1 قاشق غذاخوری
پوست لیمو              2 قاشق چای خوری (رنده شده)
وانیل                                       1 قاشق چای خوری
شکر                                                       170 گرم
تخم مرغ                                                     3 عدد
شیر                                                   1/4 فنجان
عسل                                   1.5 قاشق غذاخوری
کره                        14 قاشق غذاخوری (آب شده)

طرز تهیه:

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید و قالب های صدفی شکل را با کره چرب کنید و داخل آن ها آرد بپاشید.

آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید سپس پوست لیمو را اضافه کنید.
شکر و وانیل را در کاسه ای جدا مخلوط کنید سپس تخم مرغ، شیر، عسل و کره را اضافه کرده، به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مترکیب شوند.

در هر قالب یک قاشق غذاخوری خمیر بریزید تا 2/3 قالب پر شود. سپس به مدت 10 تا 12 دقیقه در فر بگذارید بطوریکه طلایی شده و اگر خلال دندان در آن فرو کنید تمیز بیرون آید.
شیرینی ها را بیرون آورده و گرم سرو کنید.

نکته:

از این مقدار مواد اولیه حدودا 36 شیرینی بدست می آید.

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه