طرز تهیه شیرینی قهوه , طرز تهیه , روش تهیه,شیرینی قهوه,بیسكویت,شیرینی,نسكافه,قهوه ,دسر,انواع دسر , شیرینی پزی

شیرینی قهوه,بیسكویت,شیرینی,نسكافه,قهوه ,دسر,انواع دسر

طرز تهیه شیرینی قهوه

آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه

مواد اولیه :

برای 6 نفر
آرد                                      به میزان لازم
آرد ذرت                                       1پیمانه
پودر قند                                      150گرم
بیکینگ پودر                  1قاشق سوپخوری
کره                                            250گرم
وانیل                 1هشتم قاشق چایخوری
تخم مرغ                                       2عدد
پودر کاکائو                   2قاشق سوپخوری
نسکافه              2قاشق سوپخوری (پودر)

طرز تهیه:

ابتدا در ظرفی مناسب پودر قند و کره را با همزن برقی حدود 5 دقیقه بزنید تا پف کند . تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی افزوده و هم بزنید باقی مواد را با پودر کاکائو و آرد ذرت مخلوط کنید حالا کم‌کم آرد را به آن اضافه کرده تا خمیری حاصل شود که به دست نچسبد، سپس پودر نسکافه را اضافه نمایید.گلوله‌های کوچکی به اندازه فندق از خمیر برداشته و در دست به شکل دلخواه در آورید. در سینی فر قرار داده و شیرینی قهوه را به مدت 18 تا 25 دقیقه در فر با حرارت 175 درجه ‌سانتی‌گراد بپزید.

نکات:

1)اگر دوست دارید شیرینی ها را به شکل بیضی در آورید و با چاقو یک شکاف روی آن ایجاد کنید تا شبیه قهوه شود.

2)منظور ما از نسکافه پودر اصلی آن است نه نمونه های آماده و فوری.

3)اگر دوست دارید به جای پودر کاکائو شیر خشک اضافه کنید.
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه