طرز تهیه شیرینی نارگیلی هندی , طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,شیرینی هندی,نارگیلی,شیرینی نارگیلی,نارگیل,شیرینی,ایران مطلب

طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,شیرینی هندی,نارگیلی,شیرینی نارگیلی,نارگیل,شیرینی

طرز تهیه شیرینی نارگیلی هندی

آماده سازی: 5 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 5 دقیقه

مواد اولیه :

برای 4 نفر
کره                                              75گرم
شیر                   175گرم (پرچرب و غلیظ)
پودر نارگیل                               200گرم
رنگ خوراکی             چند قطره (صورتی)

طرز تهیه :

ابتدا کره را درون یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار داده تا آب شود و مرتب آن را هم می‌زنیم تا نسوزد. نارگیل را به کره افزوده و آنها را با هم می‌زنیم. شیر غلیظ و رنگ خوراکی صورتی را اضافه کرده و به مدت 7 تا 10 دقیقه مرتب هم می‌زنیم، سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه می‌دهیم تا مخلوط نارگیل کمی سرد شود. وقتی به اندازه کافی سرد شد آن را به قطعات مستطیلی یک اندازه برش زده و اجازه می‌دهیم یک ساعت کنار بمانند تا سفت شوند، سپس شیرینی‌های نارگیلی آماده را سرو می‌نماییم.

نکات:

1)بهترین ظرف برای طبخ این شیرینی ظرف چدنی است.

2)می‌توان در زمان سرد شدن، مواد را در قالب مستطیلی ریخته و آن را با پشت قاشق به هم فشرده کرد تا زمان برش زدن راحت‌تر باشد.

3)این شیرینی معمولا مغز ندارد اما میتوانید برای آن مغز دلخواه یا کرم نارگیل قرار دهید.

4)اگر شیر غلیظ نبود به آن کمی شیر خشک اضافه کنید.

5)بهتر است شیرینی ها را مثل هندی ها در ابعاد قند برش بزنید تا زیباتر شود.

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه