طرز تهیه شیرینی کرنبری و پرتقال ؛ فر را با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتی گراد) از قبل گرم کنید. دو سینی شیرینی پزی بزرگ را چرب کنید یا روی آن کاغذ پوستی بگذارید.

طرز تهیه شیرینی کرنبری و پرتقال - تصویر 1

طرز تهیه شیرینی کرنبری و پرتقال

آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه

مواد لازم :

کره                                                    1 فنجان (نرم شده)
شکر                                                                 1 فنجان
شکر قهوه ای                                                      1 فنجان
تخم مرغ                                                              1 عدد
پوست پرتقال                        1 قاشق چایخوری (رنده شده)
وانیل                                               نصف قاشق چایخوری
جوش شیرین                                   نصف قاشق چایخوری
نمک                                               نصف قاشق چایخوری
آب پرتقال                                   2 قاشق سوپخوری (تازه)
آرد                                                           2 و نیم فنجان
کرنبری                                         1 فنجان (خشک شده)
شکلات سفید                                    1 فنجان (چیپسی)

طرز تهیه :

1. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتی گراد) از قبل گرم کنید. دو سینی شیرینی پزی بزرگ را چرب کنید یا روی آن کاغذ پوستی بگذارید.

2. کره و شکر ها را در کاسه ی یک همزن دستی با هم بزنید تا خامه ای شود. تخم مرغ، پوست پرتقال، آب پرتقال و وانیل را بریزید و هم بزنید. آرد، بکینگ پودر و نمک را بریزید و هم بزنید و سپس کرنبری و تکه های شکلات را اضافه کنید.

طرز تهیه شیرینی کرنبری و پرتقال - تصویر 2

3. با یک ملاقه ی متوسط خمیر را در سینی های آماده شده بکشید. 10 تا 12 دقیقه در فر بپزید تا لبه های شیرینی ها طلایی شود و وسطش هنوز نرم باشد. بگذارید 5 دقیقه در ظرف خنک شود و سپس روی توری بگذارید.

نکته: اگر مغز آجیل دوست دارید، گردوی خرد شده چاشنی خوبی برای این شیرینی است.

سوران
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه