طرز تهیه كيك سيب زمينی

طرز تهیه كيك,كيك سيب زمينی,نحوه پخت کیک

مواد لازم برای تهیه خمیر:

    آرد                                            700 گرم
    تخم‌مرغ                                         دو عدد
    ماست                           دو قاشق غذاخوری
    خامه                             دو قاشق غذاخوری
    شیر                                    250 میلی‌لیتر
    کره ذوب شده                              100 گرم
    نمک                           یک قاشق چای‌خوری
   شکر                                           40 گرم
    بیکینگ پودر                     یک قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای داخل کیک:

    سیب زمینی پخته شده                                              یک کیلو گرم
    جعفری خرد شده                                                       نصف لیوان
    پیازچه خرد شده                                                    یک‌سوم لیوان
    پنیر لبنه، کره و خردل ملا                      از هرکدام دو قاشق غذاخوری
    کاری، نمک، فلفل، آویشن و پودر سیر      از هرکدام یک قاشق چای‌خوری


روش تهیه:

1. برای تهیه خمیر ابتدا آرد، نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. بقیه مواد خمیر را در کاسه‌‌ای گود با همزن دستی خوب مخلوط می‌کنیم، سپس آرد را اضافه کرده و همه مواد را با هم ورز می‌دهیم تا خمیر لطیفی حاصل شود. روی خمیر حوله کشیده و نیم ساعت به آن استراحت می‌دهیم.

2. سیب‌زمینی‌ های پخته را رنده کرده و در کاسه‌‌ای گود تمامی مواد وسط خمیر را با هم مخلوط می‌کنیم.
 
3. دوسوم خمیر را به قطر نیم سانتی‌متر پهن می‌کنیم. قالب مورد نظر را چرب کرده و خمیر را روی کف و دیواره‌های آن می‌اندازیم، مواد سیب‌زمینی را داخل خمیر قرار داده، باقی‌مانده خمیر را روی آن پهن می‌کنیم و با چنگال چند حفره رویش ایجاد می‌کنیم.

4. قالب را 30 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم قرار می‌دهیم و پس از این مدت قالب را برگردانده، روی کیک را با زرده تخم‌مرغ و زعفران زرین می‌کنیم و دوباره 30دقیقه داخل فر قرار می‌دهیم تا کاملا زرین شود.

منبع : sooran.com
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه