طرز تهیه كیك شكلاتی خامه ای ؛ ابتدا تخم‌مرغ‌ها را همراه وانیل و شکر با همزن می‌زنیم تا سبک و حجیم شوند. كره و شیر را نیزكم كم به مواد اضافه کرده و هم می‌زنیم.

آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه

مواد اولیه :

برای 5 نفر
وانیل                           1چهارم قاشق چایخوری
بیکینگ پودر                     1ونیم قاشق چایخوری
آرد                                               3ونیم پیمانه
پودر کاکائو                                           1پیمانه 
شیر                                                    1پیمانه
کره                                       1پیمانه (آب شده)
تخم مرغ                                                3عدد
شکر                                                    1پیمانه
خامه                                                  نیم کیلو


طرز تهیه:

ابتدا تخم‌مرغ‌ها را همراه وانیل و شکر با همزن می‌زنیم تا سبک و حجیم شوند. کره و شیر را نیزکم کم به مواد اضافه کرده و هم می‌زنیم. پودر کاکائو را 2بار الک کرده به مواد افزوده و هم می‌زنیم. در انتها مخلوط آرد و بیکینگ‌پودر را نیز با هم مخلوط کرده 3بار الک میکنیم و کم کم به مواد افزوده و هم می‌زنیم. درون یک قالب کاغذ روغنی انداخته و مواد آماده شده را در قالب می‌ریزیم. قالب کیک را درون فری که از قبل با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، به مدت ۵۰ الی ۶۰ دقیقه قرار می‌دهیم تا بپزد. وقتی کیک خنک شد، از قالب جدا کرده و به دو قسمت تقسیم می‌کنیم. خامه را روی لایه اول کیک مالیده، سپس لایه دوم کیک را قرار داده، رو و اطراف کیک را با خامه کاملا میپوشانیم.

نکات:

1)اگر دوست دارید کیک را با خامه شکلاتی تزیین کنید بدین صورت که خامه را با یک و نیم قاشق سوپ‌خوری پودر کاکائو مخلوط کرده و بعد روی کیک بمالید.

2)حواستان باشد آرد را از نوع سفید و مرغوب انتخاب کنید و حتما چند بار الک کنید.


نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه