طرز تهیه كیك شیر عسلی ؛ ابتدا آرد را با بیكینگ پودر و وانیل مخلوط كرده و 3بار الك میكنیم،وسط آرد حفره ای ایجاد كرده و كره ذوب شده را اضافه میكنیم

طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,كیك عسل,كیك شیر,كیك بدون فر,كیك ساده,كیك
آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه

مواد اولیه :

برای 6 نفر
وانیل                          1قاشق چایخوری
کره                         1پیمانه (ذوب شده)
شیر عسل                              نیم کیلو
بیکینگ پودر                 2قاشق چایخوری
آب پرتقال                                 1پیمانه
آرد                                   2ونیم پیمانه


طرز تهیه :

ابتدا آرد را با بیکینگ پودر و وانیل مخلوط کرده و 3بار الک میکنیم،وسط آرد حفره ای ایجاد کرده و کره ذوب شده را اضافه میکنیم و شیر عسلی و آب پرتقال را هم اضافه کرده و آرد را از کنار به سمت داخل می آوریم و به آرامی مخلوط میکنیم سپس با همزن دستی مواد رو مخلوط کرده تا جایی که حباب های ایجاد شده توسط بیکینگ پودر و محیط اسیدی آب پرتقال از بین نرود که این موارد باعث پف کیک خواهد شد . حالا مواد مخلوط را در قالب بریزد و به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بگذارید .

نکات:

1)به دلیل استفاده نشدن تخم مرغ روی کیک زیاد طلایی نمی شود و بهتر است کمی زعفران یا زرده تخم مرغ روی کیک بدهید.

2)این کیک بهتر است با خامه زده شده مصرف شود.

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه