طرز تهیه كیك كاكائویی با بادام ؛ابتدا به تدریج 1ونیم فنجان پودر قند و بعد تخم مرغ را به كره آب شده اضافه كنید و آنها را با همزن برقی خوب بزنید. وقتی خوب با هم مخلوط شد

طرز تهیه كیك كاكائویی با بادام - تصویر 1
آماده سازی: 1 ساعت
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 2 ساعت

مواد لازم :
برای 5 نفر
کره                                         1چهارم فنجان (آب شده)
پودر قند                                                         2 فنجان
تخم مرغ                                                           1عدد
شیر                                                            1فنجان
آرد                                                               2فنجان
بیکینگ پودر                                     3قاشق چایخوری
وانیل                                         نصف قاشق چایخوری
شکلات             2قطعه بزرگ (آب کرده و تخته ای شیرین)
بادام                          1فنجان (پو��ت کنده و خرد شده)
خامه                                 2فنجان (زده شده و شیرین)

طرز تهیه:

ابتدا به تدریج 1ونیم فنجان پودر قند و بعد تخم مرغ را به کره آب شده اضافه کنید و آنها را با همزن برقی خوب بزنید. وقتی خوب با هم مخلوط شد ، دو سوم شیر را به آن افزوده و آرد ، بیکینگ پودر و وانیل را با هم مخلوط کرده و بعد از 3بار الک کردن به تدریج به مواد بیفزایید. بقیه پودر قند را به شکلات آب شده اضافه کرده و بتدریج باقیمانده شیر را نیز به آن بیفزایید و روی حرارت با هم مخلوط کنید. بعد از اینکه سرد شد آن را به مخلوط اولیه اضافه کنید . خمیر بدست آمده را در یک قالب چرب شده بریزید و آن را حدودا یک ساعت داخل فری که از قبل داغ شده است قرار دهید. بعد از پخت کیک را حداقل 1ساعت داخل یخچال قرار دهید و بعد روی آن را خامه و روی خامه بادام های خرد شده بریزید .


نکات:

1)حتما بادام ها را از شب قبل داخل مخلوط شکر،آب و گلاب قرار دهید تا نرم وخوشمزه شوند.

2)یادتان باشد آرد شما باید از نوع مرغوب و سفید باشد و آن را 3بار الک کرده باشید.

3)اگر دوست دارید مقداری شکلات آب شده به خامه اضافه کنید تا خامه کیک شما هم شکلاتی شود.

سوران
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه