مواد را از صافی رد کنید، آب لیمو را اضافه کنید. در هر لیوان یخ بریزید، لیموناد آماده را نیز در هر لیوان بریزید و با تکه ای از هلو تزئین کنید.


زمان کلی : 3 ساعت و 42 دقیقه

مواد لازم برای 8 نفر :
آب : 4 پیمانه
هلوی خرد شده : 2 پیمانه
شکر : سه چهارم پیمانه
آب لیمو : یک پیمانه ( 6 لیمو)
یخ : 4 پیمانه
هلوی تقسیم شده به 8 قسمت : یک عدد

طرز تهیه :
آب، 2 پیمانه هلو و شکر را روی حرارت متوسط به جوش بیاورید، حرارت را کم کنید و به مدت 3  دقیقه بپزید.
مواد را از روی حرارت بردارید و پس از خنک شدن در غذاساز بریزید و هم بزنید تا یکدست شود، سپس به مدت 3 ساعت در یخچال قرار دهید.
مواد را از صافی رد کنید، آب لیمو را اضافه کنید. در هر لیوان یخ بریزید، لیموناد آماده را نیز در هر لیوان بریزید و با تکه ای از هلو تزئین کنید.

خواص هلو :
نتایج بررسی ها نشان می دهد، لیکوپن و لوتئین در این میوه از بروز تباهی لکه زرد چشم (ماکولا دژنراسیون) و سرطان پیشگیری می کند. علاوه بر آن به طور چشمگیری خطر بروز بیماری قلبی را نیز کاهش می دهد.

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه