در مورد ميوه هايی كه هسته دار هستند ، ابتدا هسته آنها را خارج و سپس چرخ كنيد



شکر : میوه اگر شیرین باشد نیم کیلو و اگر ترش باشد یک کیلو 
 ورق ژلاتین : 2 ورق
آب : نصف لیوان 
 
میوه را با آب می گذاریم پخته و له شود.
سپس شکر را اضافه کرده و در آخر ورقه های ژلاتین خیس شده را اضافه می کنیم.
سپس زیرظرف را خاموش کرده و می گذاریم تا ولرم شود.
می توانید مارمالاد را از یک پارچه بافت درشت و تمیز رد کنید تا صاف و یکدست شود.
مارمالاد را باید در ظرف های شیشه ای که درب آن ها محکم می شود و درون یخچال نگهداری کنید. 

میوه هایی که می توان با آنها مارمالاد تهیه کرد ، عبارتند از : از زرد آلو ، توت فرنگی، به ، سیب ، هلو ، آلبالو ، کیوی، آلو زرد یا قطره طلا.

 در مورد میوه هایی که هسته دار هستند ، ابتدا هسته آنها را خارج و سپس چرخ کنید.



گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع : iran-forum.ir



نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه