بعد از این مدت ، قابلمه را روی حرارت یکنواخت و ملایم اجاق قرار دهید تا آلوها بپزند و شربت آن قوام بیاید.



مواد لازم :
آلوی زرد رنگ : 2 کیلو
شکر : 2- 1.5  کیلو

طرز تهیه :
 آلوها  را پس از شستن برای مدت کمی در آب جوش بریزید تا پوست آنها به راحتی گرفته شود.
پوست آنها را با دقت بگیرید. 
در قابلمه تقریباً بزرگی مقداری شکر بریزید و آلوها را لابه لای شکر قرار دهید. 
قابلمه را یک شب تا صبح در یخچال نگهدارید تا آب بیندازند. 
بعد از این مدت ، قابلمه را روی حرارت یکنواخت و ملایم اجاق قرار دهید تا آلوها بپزند و شربت آن قوام بیاید. 
در صورتی که آلوی شما کم آب بود، می توانید ابتدا یک لیوان آب به آن اضافه کنید تا مربای شما زیاد کم آب نباشد، ولی اگر در حین پخت ، آب مربا زیاد بود، آلوها را پس از پختن با کفگیر از شربت خارج کنید و شربت را روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود و سپس آلوها را به آن بیفزایید تا له نشوند.



 گردآوری: گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع : tebyan.net




کیک های قرمز رنگ مخملی برای روز عشق

دستور تهیه کیک ایتالیایی!

آشنایی با روش تهیه نان ماست و پرتقال

کیک انجیر و ماست

دسر ایتالیایی بسیار خوشمزه(تارت بستنی دولچه دی لیچی)



نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه