طرز تهیه نان پنیری برزیلی

طرز تهیه نان پنیری,پفک برزیلی,شیرینی برزیلی

مواد اولیه :

آرد                              1ونیم پیمانه

روغن زیتون                    1سوم پیمانه

تخم مرغ                                1عدد

شیر                            2سوم پیمانه

پنیر                                  رنده شده

نمک                                نصف لیوان

 به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا شیر را بجوشانید و اجازه دهید ولرم شود.تخم مرغ را به دمای محیط برسانید و با شیر مخلوط کرده و با همزن به خوبی مخلوط کنید و بعد آرد و نمک را مخلوط کرده و کم کم به شیر و تخم مرغ بیفزایید و مدام هم بزنید تا مواد یکدست شود.پنیر را رنده کرده و به مواد بیفزایید و باز هم با همزن بزنید تا صاف شود.قالب مناسب کیک فنجانی(کاپ کیک که مشابه قالب کیک یزدی است)را چرب کرده و 2سوم هر قالب را با خمیر پر کنید و حدود 15 تا 20 دقیقه داخل فر که با با دمای 200 درجه سانتیگراد از قبل گرم شده است قرار دهید تا نان ها پف کرده و طلایی شوند ، پس از پخت نان ها را از فر خارج کنید ، 10 دقیقه اجازه دهید نان ها کمی سرد شوند سپس سرو کنید.

نکات:

1)بهتر است یک ظرف آب هم داخل فر قرار دهید.

2)در صورت تمایل 1سوم قالب را از مواد پر کرده و وسط مواد کمی پنیر پیتزا بریزید و بعد دوباره مواد بریزید تا نان شما مغز دار شود.

منبع :sooran.com
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه