طرز تهیه نان گردویی سبك ؛ ابتدا فر را داغ كنید و یك ظرف آب داخل آن قرار دهید.گردوها را كمی با روغن یا كره تفت دهید و كنار بگذارید.

طرز تهیه ,تهیه نان گردویی ,طرز تهیه نان گردویی ,نان گردویی ,نان گردویی سبك
آماده سازی: 5 دقیقه
مدت انتظار: 2 ساعت
مجموعاً: 2 ساعت و 5 دقیقه

مواد اولیه :

گردو                                         1پیمانه (خرد شده)
آرد                                                          2پیمانه
بیکینگ پودر                           نصف قاشق مرباخوری
جوش شیرین                         نصف قاشق مرباخوری
نمک                                  1چهارم قاشق مرباخوری
شکر           3چهارم پیمانه به علاوه 2قاشق غذاخوری
تخم مرغ                                                      2عدد
روغن                                         نصف پیمانه (مایع)
ماست                                    نصف پیمانه (چکیده)
کدو                                          1پیمانه (رنده شده)

طرز تهیه :

ابتدا فر را داغ کنید و یک ظرف آب داخل آن قرار دهید.گردوها را کمی با روغن یا کره تفت دهید و کنار بگذارید.آ��د را 3بار الک کنید و جوش شیرین و بیکینگ پودر و نمک را به آن اضافه کرده و دوباره الک کنید.در ظرفی جداگانه شکر،تخم مرغ و روغن و ماست را با همزن برقی خوب میکس کنید و کدو را هم اضافه کرده و خوب بزنید.حالا مواد آرد را کم کم اضافه کرده و خوب بزنید و آنها را داخل قالب مناسبی که از قبل چرب کرده اید و آرد پاشیده اید ریخته و داخل فر بپزید.


نکات:

1)بهتر است کمی از گردو ها را روی نان بریزید.

2)به هیچ وجه قبل از 50دقیقه درب فر را باز نکنید.

3)اگر دوست دارید کدو را از مواد حذف کنید البته کدو نان شما را سبک و راحت الهضم میکند.

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه