نوشیدنی چهار فصل ,طرز تهیه نوشیدنی مخصوص زمستان,طرز تهیه نوشیدنی مخصوص تابستان,طرز تهیه نوشیدنی مخصوص بهار,طرز تهیه نوشیدنی مخصوص پاییز,طرز تهیه نوشیدنی چهار فصل,شیرینی پزی,ایران مطلب

طرز تهیه نوشیدنی مخصوص زمستان, نوشیدنی مخصوص تابستان

طرز تهیه نوشیدنی چهار فصل

ایران مطلب  : ترکیبی از میوه، بستنی، ماست و شیر نوشیدنی  است که هم پرانرژی و هم برای بدن مفید است و برای هر دوره سنی مناسب است، بنابراین در این روزهای گرم  تابستان می‌توانید با درست کردن این  نوشیدنی منحصر بفرد، لذت ببرید. این نوشیدنی برای کودکان بسیار خوب است؛ به‌ خصوص برای کودکانی  که  میوه و شیر دوست ندارند


مواد لازم

۱٫  موز: یک عدد
۲٫  توت‌فرنگی: ۳۰ عدد
۳٫  شاتوت: ۱۰۰ گرم
۴٫  کیوی: سه عدد
۵٫  انبه: دو عدد
۶٫  آناناس: نصف یک میوه متوسط
۷٫  سیب: سه عدد
۸٫  دارچین: به میزان دلخواه
۹٫  ماست: یک بسته نیم‌ کیلویی
۱۰٫  شیر: یک لیتر
۱۱٫  بستنی: نیم کیلوگرم

روش تهیه:

۱٫به رنگ لیوان‌ها توجه کنید. هر یک از آنها رنگ خاصی دارند بنابراین مواد اولیه آنها متفاوت است. در اینجا فقط دستور کلی تهیه رنگ بنفش و سفید آن را توضیح می‌دهیم. برای تهیه بقیه رنگ‌ها هم همین طور عمل کنید.همه شاتوت‌ها و ۱۰ عدد توت‌فرنگی را داخل کاسه بریزید و آن را با همزن کاملا هم بزنید. دانه‌های آن را جدا نکنید.

۲٫ سپس بستنی و ماست را اضافه کنید و بازهم آن را با همزن بزنید. پس از آن بسته به میزان غلظتی که دوست دارید به آن شیر اضافه کرده و دوباره با همزن هم بزنید. نوشیدنی بنفش شما آماده است. برای تهیه نوشیدنی سفیدرنگ، سیب‌ها را پوست بکنید. آن را چهار قاچ کرده و پس از جدا کردن هسته، آن را داخل کاسه گذاشته و با همزن آن را هم بزنید. سپس بستنی، ماست و دارچین را اضافه کنید و دوباره با همزن هم بزنید. درنهایت کمی شیر اضافه کرده و بار دیگر مواد را هم بزنید. تزئینات روی هر لیوان بستگی به سلیقه خودتان دارد. تنوع رنگ و طعم این لیوان‌ها برای مهمانی‌های بزرگ نکته مهمی بوده و نشانگر سلیقه شماست.

نظر متخصص تغذیه چیست؟

لیوان‌های فیبری

همه میوه‌هایی که انتخاب شده‌اند حاوی فیبر هستند، اگرچه میزان آنها متفاوت است. علاوه براینکه بعضی از آنها حاوی ویژگی‌های اختصاصی هستند، به همین دلیل با خوردن هر یک علاوه بر دریافت فیبر، املاح و ویتامین‌های ضروری را نیز دریافت خواهید کرد؛ برای مثال موز حاوی پتاسیم، کیوی، توت‌فرنگی و شاتوت حاوی ویتامین C، سیب حاوی منیزیم و انبه حاوی منگنز است. شیر، ماست و بستنی هم که سرشار از پروتئین و کلسیم هستند.

نظر متخصص طب سنتی چیست؟

انبه، میوه‌ای برای گرما

ظاهر این میوه خاص است و خاص‌تر از آن، هسته داخل میوه است! این میوه زاده مناطق گرمسیری است اما سروکله‌اش در کشور ما هم پیدا شده است. طعم این میوه شیرین و طبع آن گرم و خشک است بنابراین اگر مزاج‌تان سرد یا سرد و تر است این میوه را فراموش نکنید. انبه کمی دیرهضم است اما نوشیدنی انبه‌ای که توضیح دادیم را می‌توانید به عنوان یک وعده غذایی نیز درنظر بگیرید و فراموش نکنید که برگ، پوست، ساقه و ریشه نارس آن خاصیت درمانی دارد.

منبع : hidoctor.ir
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه