پس از بسته شدن مخلوط، آن را روی یک سطح برگردانید و محافظ را از روی آن جدا کنید و یک ویفر را به عنوان الگو روی آن قرار دهید و برش بزنید.


مواد لازم :
ژلاتین : ۳ ورق ( ۶ گرم ) 
توت فرنگی (پوره شده) : ۲۰۰ گرم
شکر : ۷۵ گرم
ماست توت فرنگی :۵۰ گرم
بستنی وانیلی (نرم شده) : نیم لیتر
توت فرنگی (نگینی خردشده) : ۱۰۰ گرم
بیسکوئیت یا نان ویفر بستنی : به تعداد لازم

روش تهیه :
ورق های ژلاتین را در مقداری آب سرد خیس کنید و دو تا سه دقیقه بماند تا نرم شود.
در این فاصله توت فرنگی پوره شده و شکر را روی حرارت قرار داده هم بزنید تا شکر حل شود، بلافاصله از روی حرارت بردارید و ورق های ژلاتین نرم شده را به آن اضافه کنید، هم زده تا ژلاتین نیز حل شود.
پس از سرد شدن، ماست توت فرنگی، بستنی نرم شده و توت فرنگی را اضافه و مخلوط کنید و در یک قالب مستطیل کم عمق که کف و دیواره های آن را محافظ پلاستیکی کشیده اید بریزید و به مدت هفت الی هشت ساعت در فریزر بگذارید تا بسته شود.
پس از بسته شدن مخلوط، آن را روی یک سطح برگردانید و محافظ را از روی آن جدا کنید و یک ویفر را به عنوان الگو روی آن قرار دهید و برش بزنید.
هر تکه از مخلوط یخ زده را بین دو ویفر قرار دهید و سرو کنید.



گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع : ashpazonline.ir



نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه