طرز تهیه پاناکوتا شکلات و قهوه (عکس)

طرز تهیه پاناکوتا ,طرز تهیه پاناکوتا قهوه,طرز تهیه دسر مجلسی

مواد اولیه :

قهوه اسپرسو                            ١ فنجان

شکلات تخته اى                          ٢٠٠گرم

شکر                                          ٣٠گرم

خامه صبحانه                        ٢٠٠میلى لیتر

شیر                                  ٢٠٠میلى لیتر

ژلاتین                                          ٢ ورق

 

طرز تهیه پاناکوتا ,طرز تهیه پاناکوتا قهوه,طرز تهیه دسر مجلسی

طرز تهیه

ابتدا شیر،خامه و شکر را درون ظرفى ریخته و روى حرارت گاز قرار دهید تا داغ شود در این فاصله قهوه اسپرسو تلخ و ٢ورق ژلاتین که در آب سرد قبلا آماده کرده اید را کمى تکان دهید تا آب اضافى آن گرفته شود سپس به مواد فوق اضافه و کاملا مخلوط کنید تا جایى که یک دست شوند گاز را خاموش کرده تا مخلوط حاصل کمى خنک شود

در این فاصله شکلات تخته اى را با چاقو حسابى خرد کرده به مخلوطى که آماده کرده ایم اضافه و با همزن دستى مخلوط میکنیم سپس در فرم و یا لیوان هاى مورد نظر ریخته به مدت مینیمم ٣ ساعت در یخچال قرار داده هنگام سرو بسته به سلیقه با میوه یا خامه فرم گرفته تزئین و نوش جان کنید

نکات مهم

١:چون سلامت کودکان اولویت تغذیه میباشد به علت وجود قهوه و شکلات کوچولوهاى زیر ٤ سال رو با این دسر خوشحال نکنید.

٢:بسته به سلیقه و طبع شما نوع شکلات به سفید هم قابل تغییر است.

منبع : سوران
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه