طرز تهیه پن کیک سیب زمینی , طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,كتلت سیب زمینی,پن كیك سیب زمینی,پن كیك,كتلت,كوكو

طرز تهیه پن کیک سیب زمینی , طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,كتلت سیب زمینی,پن كیك سیب زمینی,پن كیك,كتلت,كوكو
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 45 دقیقه

مواد اولیه :

برای 6 نفر
سیب زمینی                                                       4عدد (متوسط)
پنیر پارمزان         1چهارم لیوان (از پنیر پیتزا هم میشه استفاده کرد)
تخم مرغ                                                                        1عدد
پیاز                                                                             1عدد
آرد                                                            6قاشق غذاخوری
جعفری                               1قاشق غذاخوری (ساطوری شده)
نمک                                                               به میزان لازم
فلفل                                                              به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا سیب زمینی ها را شسته و به همراه مقداری آب و نمک بپزید و بعد پوست کنده و با گوشتکوب یا میکسر کاملا پوره کنید.

آرد را با مقداری نمک مخلوط کرده و 2بار الک کنید .پیاز را هم پوست کنده و رنده کنید.پوره سیب زمینی را داخل ظرفی با تخم مرغ ، 3 قاشق غذاخوری آرد ، پنیر پارمزان رنده شده ، پیاز رنده شده ، جعفری خرد شده و نمک را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید تا مایه پن کیک یکدست شود.
داخل تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، 3 قاشق باقی مانده آرد را داخل کاسه ای بریزید ، مقداری از مایه را برداشته و با دست شکل دهید و بعد دو طرف پن کیک را در آرد بغلطانید و داخل تابه قرار داده و درپوش آن روی ظرف را قرار دهید.

وقتی یک طرف پن کیک طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر طلایی شود این بار درپوش ظرف را بردارید.

نکات:

1)این پنکیک خوشمزه را به همراه خامه ترش(دستور آن در سوران موجود است)یا ماست چکیده و یا ماست موسیر سرو کنید.

2)در صورت تمایل مقداری زعفران هم به پنکیک اضافه کنید.

3)اگ دوست دارید پن کیک شما ترش باشد مقداری گرد غوره یا آبلیمو داخل مایه بریزید البته مواظب باشید مایه شما شل نشود.(اگر شل شد مقدار بیشتری آرد به آن اضافه کنید).

4)در صورت تمایل به جای آرد مفمولی از آرد سوخاری استفاده کنید.

5)در صورت تمایل به جای پنیر پارمزان از پنیر پیتزا یا پنیر موزارلا استفاده کنید(موزارلا پن کیک را خوشمزه تر میکند!)

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه