این چیز کیک هندوانه ای را برای شب یلدا درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.


مواد لازم برای کیک
تخم مرغ : 2 عدد
شکر : یک دوم پیمانه
ماست : یک چهارم پیمانه
روغن مایع : دو و نیم قاشق سوپخوری
آرد : یک پیمانه
بکینگ پودر : یک دوم قاشق چایخوری
وانیل : نصف قاشق مربا خوری
رنگ ژله ای

مواد لازم لایه پنیری
پنیر خامه ای یا ماسکارپونه : 200 گرم
خامه صبحانه : 200 گرم
شکر : یک دوم پیمانه
پودر ژلاتین : یک و نیم قاشق سوپخوری
آب سرد : 3 قاشق سوپخوری
وانیل : نصف قاشق مربا خوری
شکلات چیپسی : به مقدار لازم
رنگ ژله ای

طرز تهیه :
ابتدا فر رو با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.
داخل قالب 18 سانتی کاغذ روغنی انداخته و دیواره قالب رو چرب کنید .
تخم مرغ , شکر و وانیل رو با همزن به مدت 5-4 دقیقه هم میزنیم تا کاملا رنگش روشن بشه و حجم بگیره .
طرز تهیه چیز کیک هندوانه ای برای شب یلدا - تصویر 1

ماست رو اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم.
http://www.seemorgh.com/uploads/1392/09/04/hk02.jpg

و روغن مایع ... باز هم در حد مخلوط شدن هم میزنیم.
_ من فراموش کردم و رنگ رو بعد از مخلوط کردن آرد به مواد اضافه کردم ولی شما در این مرحله رنگ سبز رو به مایع اضافه کنید.
http://www.seemorgh.com/uploads/1392/09/04/hk03.jpg

 آرد و بکینگ پودر رو 3 بار الک کرده و اضافه میکنیم و با لیسک به آرامی مخلوط میکنیم تا مایه کیک یکدست بشه .
http://www.seemorgh.com/uploads/1392/09/04/hk04.jpg

این هم مایه کیک رنگ شده ....
ماییه کیک رو داخل قالب ریخته و بعد از 25 دقیقه با تستر یا چنگال چک کنید و وقتی تستر تمیز بود کیک رو از فر دربیارید.
من کیک رو بعد از خنک شدن از قالب خارج کردم و سلفون کشیدم و تو دمای محیط یک شب نگهداشتم و فردای اون شروع کردم به آماده کردن فیلینگ چیز کیک.شما میتونید همه رو در یه روز انجام بدید ولی بهتره که کیک یک شب استراحت کنه.
http://www.seemorgh.com/uploads/1392/09/04/hk05.jpg

برای مایه چیز کیک آب سرد رو داخل لیوان بریزید و پودر ژلاتین رو روی اون بپاشید و کمی هم بزنید . بعد به روش بن ماری یا به کمک مکروفر اجازه بدید تا کاملا ژلاتین حل بشه.
http://www.seemorgh.com/uploads/1392/09/04/hk06.jpg

در یه ظرف دیگه پنیرخامه ای , خامه صبحانه , شکر و وانیل رو با همزن به مدت 2-1 دقیقه هم بزنید تا یکدست بشن.
http://www.seemorgh.com/uploads/1392/09/04/hk07.jpg

ژلاتین حل شده و از داغی افتاده رو به مخلوط پنیری اضافه کرده و با همزن خوب مخلوط کنید .
مایه پنیری رو تو دمای محیط میذاریم و میریم سراغ کیک.
http://www.seemorgh.com/uploads/1392/09/04/hk08.jpg

اطراف کیک که رنگش تیره تر هست رو یه آرومی با دست یه لایه خیلی نازک میتراشیم و جدا میکنیم . تفاوتش در عکس کاملا مشخصه.
http://www.seemorgh.com/uploads/1392/09/04/hk09.jpg

به کمک چاقوی لیزری به فاصله دو سانت از اطراف کیک یه برش میزنیم منتها این برش نباید تا انتهای کیک باشه حدود 2 سانت کمتر از کف کیک باشه . و داخل کیک رو خالی میکنیم.
عکسها کاملا گویا هستن . لطفا از طریق عکسها مطلب رو دنبال کنید.
http://www.seemorgh.com/uploads/1392/09/04/hk10.jpg

برای اینکه کار راحت تر باشه من داخل دایره رو یه  + زدم و یکی از قسمتها رو به آرومی خارج کردم . تا بقیه راحت تر جدا شن.
http://www.seemorgh.com/uploads/1392/09/04/hk11.jpg

دایره مورد نظر کاملا خالی شده حالا ناهمواریهای داخل کیک رو به آرومی صاف میکنیم.
http://www.seemorgh.com/uploads/1392/09/04/hk12.jpg

باز هم تاکید میکنم که هدف ما ایجاد یه دایره توخالی هست که از اطراف و کف کیک 2 سانت ضخامت داره.
این هم کامل شده ظرف چیزکیک هندوانه.
http://www.seemorgh.com/uploads/1392/09/04/hk13.jpg

از مایه پنیری مقداری داخل کیک میریزیم و با قاشق پخش میکنیم ضخامت این لایه حدود 1 سانت هست.
http://www.seemorgh.com/uploads/1392/09/04/hk14.jpg

دیواره های کیک رو هم با پالت  به ضخامت 1 سانت با مایه پنیری میپوشونیم.
بعد کیک رو به مدت 20 دقیقه داخل فریزر میذاریم تا لایه پنیری یه کم خودشو بگیره.
http://www.seemorgh.com/uploads/1392/09/04/hk15.jpg

 به باقیمونده مواد پنیری رنگ خوراکی قرمز اضافه میکنیم و با قاشق یا لیسک هم میزنیم تا یکدست بشه.
http://www.seemorgh.com/uploads/1392/09/04/hk16.jpg

 و به مقدار دلخواه شکلات چیپسی رو داخلش میریزیم.
http://www.seemorgh.com/uploads/1392/09/04/hk17.jpg

 بعد از بیست دقیقه مایه پنیری قرمز رو داخل کیک میریزیم و دوباره روش شکلات چیپسی میریزیم و به مدت 4-3 ساعت داخل یخچال میذاریم تا کاملا ببنده.
http://www.seemorgh.com/uploads/1392/09/04/hk18.jpg

چیزکیک رو برش داده و سرو میکنیم.
http://www.seemorgh.com/uploads/1392/09/04/hk19.jpg

این هم یه برش چیزکیک یلدایی به شکل هندوانه تقدیم به شما عزیزان....
http://www.seemorgh.com/uploads/1392/09/04/hk20.jpg



گردآوری : گرو.ه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع : baharsite.com



نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه