طرز تهیه کاپ کیک دبل شکلات , طرز تهیه ,آموزش,روش تهیه,کاپ کیک,شکلاتی,تهیه کاپ کیک ,کاپ کیک دبل شکلات,شیرینی پزی,آموزش شیرینی پزی,سایت آشپزی

طرز تهیه ,آموزش,روش تهیه,کاپ کیک,شکلاتی,تهیه کاپ کیک ,کاپ کیک دبل شکلات,شیرینی پزی,آموزش شیرینی پزی,سایت آشپزی
آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 45 دقیقه

مواد اولیه :

پودر کاکائو                                               نصف فنجان (شیرین نشده)
قهوه                                                                 1 و 1/4 فنجان (داغ)
شکلات تلخ          120 گرم (تکه های کوچک که آب شدنش راحت باشد)
آرد                                                                           1 و 1/3 فنجان
بکینگ پودر                                                          1 قاشق چایخوری
نمک                                                              نصف قاشق چایخوری
کره                                         نصف فنجان (بدون نمک، در دمای اتاق)
شکر                                                                           نصف فنجان
شکر قهوه ای                                                               نصف فنجان
تخم مرغ                                                                     2 عدد بزرگ
عصاره وانیل                                                        2 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

1. فر را از قبل با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتی گراد) داغ کنید. آن اندازه قهوه دم کنید که 1 و 1/4 فنجان قهوه ی دم شده به اضافه ی یک فنجان برای نوشیدن دست بدهد. زمانی که قهوه دم می کشد، کاغذ کاپ کیک را کف قالب های کاپ کیک قرار دهید و آن را کنار بگذارید.

2. در یک کاسه، قهوه ی داغ، پودر کاکائوی شیرین نشده و شکلات تلخ را مخلوط کنید و کنار بگذارید.

3. آرد، بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه ی بزرگ الک کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند سپس کنار بگذارید.

4. در یک کاسه ی بزرگ دیگر با استفاده از یک همزن کره را 1 دقیقه بزنید و خامه ای کنید. شکر سفید و قهوه ای را به کره اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه دیگر تا زمانی که رنگ مخلوط روشن و پفکی شود هم بزنید و خامه ای کنید. تخم مرغ اول را به مخلوط کره اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند سپس تخم مرغ دوم را بزنید و هم بزنید. در آخر عصاره وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند.

5. مخلوط آرد را به صورت 1/3 در هر نوبت به مخلوط کره اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند. با دقت مخلوط شکلات را به خمیر اضافه کنید و با یک کاردک یا قاشق هم بزنید تا مخلوط شوند. با یک ملاقه ی بستنی کشی مخلوط را داخل قالب ها بریزید. 16 تا 20 دقیقه تا زمانی که وقتی به کاپ کیک ها دست می زنید حالت فنری پیدا کرده باشند و خلال دندانی که در وسط آن فرو می کنید تمیز بیرون بیاید در فر بپزید.

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه