طرز تهیه کاپ کیک سیب دارچینی ؛در یک کاسه بزرگ، پودر کیک و پودینگ را مخلوط کنید.

طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,دارچین,کاپ کیک,کاپ کیک دارچینی,کاپ کیک سیب,کاپ کیک سیب دارچینی

طرز تهیه کاپ کیک سیب دارچینی

آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه

مواد اولیه :

پودر کیک                                           1 بسته
پودینگ وانیل           1 بسته (پودر فوری پودینگ)
سس سیب                                       1 فنجان
روغن کانولا                                     1/4 فنجان
تخم مرغ                                              4 عدد
آب سیب                              1/2 فنجان (یا آب)
دارچین                                1 قاشق غذاخوری

 مواد اولیه رویه :

پنیر خامه ای               225 گرم (با دمای اتاق)
کره                             55 گرم (با دمای اتاق)
پودر شکر                                        900 گرم
وانیل                              1 قاشق چای خوری

طرز تهیه:

در یک کاسه بزرگ، پودر کیک و پودینگ را مخلوط کنید.
سس سیب، روغن و تخم مرغ و آب سیب را به کاسه اضافه کنید و با هم زن برقی با سرعت بالا به مدت 2 دقیقه خوب مخلوط کنید تا اینکه خمیر ضخیم شود و با دارچین مخلوط کنید و به وسیله قاشق داخل 24 عدد قالب کاپ کیک بریزید و به مدت 15-20 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید و بعد بگذارید کاملا خنک شوند.

پنیر خامه ای و کره را داخل یک کاسه مخلوط کنید تا یکدست و یکنواخت شوند سپس با وانیل مخلوط کنید و بعد پودر شکر را به آن بیفزایید. در آخر رویه خامه ای را روی کاپ کیک ها بریزید و سرو نمایید.

نکته:

از این مقدار مواد اولیه 24 عدد کاپ کیک بدست می آید.

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه