سیب زمینی‌ها را با گوشت كوب نرم كنید سپس آرد و بقیه مواد را به آن اضافه كنید...


 

مواد لازم برای خمیر:

شیر گرم=250 گرم

آرد=600 گرم

تخم مرغ=1 عدد

سیب زمینی آبپز=2 عدد

نمک=کمی

شکر=1 قاشق غذاخوری

خمیر مایه=1 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای مرغ با بشامل:

سینه مرغ آبپز شده=1 عدد

کنسرو نخود فرنگی=1 لیوان

سس بشامل=1 و 2/1 لیوان

نمک و فلفل و ادویه=به مقدار لازم
 
 
طرز تهیه خمیر:

1.  سیب زمینی‌ها را با گوشت کوب نرم کنید سپس آرد و بقیه مواد را به آن اضافه کنید.

2.  خمیر را خوب ورز داده تا وقتیکه خمیر صاف و یکدستی بدست آید. خمیر را به مدت 1 ساعت در جای نسبتا گرمی قرار دهید تا ور بیاید.
 

طرز تهیه مرغ و بشامل:

1. سینه مرغ پخته شده را خرد کرده با نخودفرنگی مخلوط کنید.

2.  سس بشامل را آماده کرده با مرغ مخلوط کنید.
 
نان پر شده با مرغ و بشامل - تصویر 1
 

طرز تهیه نان پر شده با مرغ و بشامل:

1. خمیر را طبق شکل باز کرده اطراف آن را برش دهید.
 
نان پر شده با مرغ و بشامل - تصویر 2

2.  وسط خمیر را با مواد مرغ و بشامل پر کنید.

3.  خمیر را طبق شکل ببندید.
 
نان پر شده با مرغ و بشامل - تصویر 3
 
نان پر شده با مرغ و بشامل - تصویر 4

4.  روی نان با برس کمی شیر مخلوط با تخم مرغ کشیده و روی نان کنجد و سیاه دانه بپاشید.

5.  سینی فر را کمی چرب کرده آرد بپاشید سپس نان را در سینی فر گذاشته،سینی را در فری که از قبل گرم کرده اید قرار داده بگذارید نان با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 الی 30 دقیقه بپزد.
 
نان پر شده با مرغ و بشامل - تصویر 5
 
6.  نان را از فر خارج کرده با کارد برش دهید.
 
نان پر شده با مرغ و بشامل - تصویر 6
 
گردآوری: گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع: ashpazonline.com
 
  
تهیه کنسرو نخود فرنگی
آموزش تهیه ترشی بندری
برنج چینی
سوپ خربزه و زنجبیل
جوجه با زنجبیل غذای مربوط به سواحل آسیا!
 
 
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه